Nurevas HDL300 lydplanke for videokonferanse er nå sertifisert for Microsoft Teams og dermed Microsofts første sertifiserte mikrofon og høyttalersystem for større rom.
I motsetning til tradisjonelle lydkonferanseprodukter som er avhengig av retningstyrte mikrofoner bruker HDL300 sin patenterte Microphone Mist teknologi som fyller hele rommet med tusenvis av virtuelle mikrofoner, individuelle “hentepunkt” som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse og innhold. 
Lydplanken kan man enkelt installere selv og når den er pålogget vil den automatisk kallibrere seg til rommets innhold. Systemet sørger for at du kan starte dine Teams-møter enkelt og greit med fantastisk lyd uten problemer, hver gang.
Teknologien er banebrytende og bryter med alle tradisjonelle AV lydsystemer. Nureva lydplanken dekker intelligent rommet opp med tusenvis av mikrofoner, den senker stemmen til personen nærme lydplanken og øker de som sitter lenger unna for en balansert lyd til mottaker, i tillegg til automatisk fjerning av forstyrrende bakgrunnslyder.
Bygget for den nye hverdagen
Under koronaen har organisasjoner og skoler blitt avhengig av Microsoft Teams for å opprettholde kontakt og samarbeid. Over 115 millioner bedrifter benytter Teams hver dag, og mer enn 230.000 utdanningsinstitusjoner på verdensbasis bruker Teams for ekstern og hybrid læring.
Når vi en gang kommer tilbake til kontor og klasserom må vi erkjenne at møtekulturen vil ha forandret seg og mange vil ønske å holde fjernmøter for å spare tid og penger. HD300-systemet er ideelt i en slik setting med sine virtuelle mikrofoner og interaktive lydopptak med 100% romdekning.
Vedlikeholdsfri klar lyd som bare funker hver gang
Ingen mikrofoner å bære rundt på eller mottakere å lade. Folk trenger ikke samles tett (!) for å bli hørt, og rommet vil alltid være klart for neste møte eller forelesning.
Ting endrer seg raskt i disse dager, men når Nureva og Microsoft nå teamer opp på denne måten er du i alle fall forberedt på det som måtte komme.
Back to Top